27.09.2024 | 0 komentárov

Ako nosiť široké nohavice, chinos a cullotes? Nápady na každý deň!

Nohavice voľného strihu sa pomaly stávajú našou jesennou klasikou. S útulnými svetrami a mikinami sú to kúsky, ktoré nás zahrejú počas chladnejších dní. Čo to pre nás znamená? Úzky džínsový strih ustupuje a prichádza pohodlie a štýl v podobe širokých nohavíc. Tento kúsok je dominantný nielen na mólach svetových návrhárov, ale aj v našich šatníkoch. Poradíme vám, ako ich správne kombinovať, aby ste vyzerali skvelo a cítili sa zároveň chic a pohodlne!

Nohavice voľného strihu nie sú žiadnym výkrikom módy tejto doby, ale svoj prim zahrali už v roku 1920, kedy sme sa vzopreli tesnému a priliehavému oblečeniu, väzeniu korzetov a sukní - skrátka všetkému, čo sme zo svojich šatníkov už dávno vyhodili alebo si nechali na nejakú inú príležitosť. Vyjadrili sme svoju nezávislosť a slobodu voľby vo svojom šatniku, až sa široké nohavice umiestnili ako v elegantnej móde, tak aj v ležérnej a voľnočasovej. Či už široké zvonové rifle, elegantné cullotky do kancelárie alebo ikonické mom-jeans - všetky majú svoje nezastupiteľné miesto v našich šatníkoch dodnes.

Chino, culottes a wide pants: Ako ich nosiť?

Chino

Chino nohavice sú ideálne na prechodné obdobie. Voľný strih je skvelý do práce aj na kávu s priateľmi. Vysoký pás a skryté vrecká im dodávajú eleganciu. 

Cullotes

Tieto šibalky po členky sú perfektné na jeseň. Veľmi seknú do kancelárie, ale aj večer do divadla, či len tak s kamoškami do mesta na víno.

Wide pants

Široké nohavice sú synonymom pohodlia. Objemné nohavice sú veľmi versatilné, tak vyniknú pri akejkoľvek príležitosti a doladia look do dokonalosti!

Kulotky ako hit jesene

Culottes sú must-have kúskom tejto sezóny! Voľný strih a dĺžka po členky zaručujú pohodlie aj štýl. Perfektne sa hodia na prechodné dni, či už ich skombinujete s jemným rolákom z našej dielne v neutrálnych farbách alebo pleteným svetríkom pre útulný, chic vzhľad. Ako nosiť cullotes? Pre elegantný look siahnite po vysokých čižmách, ktoré nielen zahrejú, ale aj predĺžia siluetu. Oversized kabát alebo jesenný trenčkot dodá celému outfitu šmrnc.

TIP: Zvýraznite outfit výraznou kabelkou alebo šperkom pre extra efekt.

 

Chino prechod do chladnejších dní

Chinos nohavice sú ideálnym kúskom pre štýlový a pohodlný jesenný look. Skvelo sa hodia na prechodné obdobie medzi jeseňou a zimou, vďaka čomu môžete žiariť aj počas chladných dní. Chinos v jeseni sú fakt super vec!

Vyskúšajte chinos v teplých odtieňoch ako karamelová, espresso alebo čierna. Kombinujte ich s jemným svetrom alebo hodvábnou blúzkou v neutrálnych farbách. Vysoký pás týchto nohavíc zvýrazní postavu, a dlhý vlnený kabát alebo trenčkot dodá outfitu eleganciu.

TIP: Tento tip nohavíc funguje rovnako dobre s členkovými čižmami ako aj s teniskami.

Nadčasovosť s wide legs

Wide leg nohavice sú jedným z najštýlovejších kúskoch, ktoré môžete pridať do svojho šatníka túto jeseň. Ich voľný a priestranný strih poskytuje maximálny komfort a eleganciu. Kombinujte wide leg nohavice s hrejivými materiálmi, ako sú oversized svetre zasunuté do pásu, aby ste vytvorili peknú siluetu. Pre neformálnejší look sa hodí mäkkučká mikina alebo ľahučká bundička. Pre extra chladné dni odporúčame bomberu, ktorá to doťukne do dokonalosti!

TIP: Experimentujte s topmi pre vytvorenie zaujímavejších proporcií.

Dúfam, že tieto tipy vám budú užitočné pri skladaní vášho unikátneho jesenného looku.

Pac a pusu, baby naše!

#enjoycozymoments

Be versatile. Be Studió.

S láskou, Katarína.

0 komentárov

Napíšte svoj komentár